Centralizirajte informacije o organizaciji i racionalizujte poslovne procese sa intranet portalom.

Intranet portal  omogućava  pojednostavite komunikaciju i saradnju širom organizacije.

Kako bi organizacije unaprijedile produktivnost svojih uposlenika, potrebno je da stvore okruženje koje to omogućuje i pospješuje. U današnje vrijeme velike digitalizacije, postoje dvije stvari koje su važne za produktivnost:

  • Mogućnost djeljenja i pristupa informacijama što je lakše i bez poteškoća
  • Mogućnost povezivanja sa kolegama na više načina (ne samo na radnom mjestu)

Alat koji omogućuje navedeno su intranet portali, koji bi trebali sadržavati sve bitne informacije za jednu organizaciju. Uspješan intranet je onaj gdje se korisnici vraćaju da ostanu na vrhu i izvoru informacija.

Intranet portale obično koriste velike organizacije, ali male i srednje organizacije mogu imati koristi od njih. Čak i ako vaša organizacija još nije velika, u nastavku  će biti pokazano pet prednosti ako imate intranet portal.

Poboljšana komunikacija

Sa intranet portalom, svi uposlenici mogu lako podjeliti informacije i ideje. Ideje mogu biti prezentovane uz diskusije i odgovarajuće prateće informacije.

Modularnost i dostupnost raznih alata

Kvaliteni intranet portali omogućavaju dostupnost i integraciju raznh alata potrebnih za svakodnevni rad kao što su: portal novosti, chat, kalendar, notes, email, organizacijski adresar, portal za internu dokumentaciju (pisane procedure, pravilnici, upistva, strateški dokumenti, planovi, izvještaji), CRM alati, alati za upravljanje dokumentima i predmetima, itd.

Pojednostavljeni procesi

Dobra intranet platforma poboljšava interne procese. Također, može poslužiti kao polazna osnova za razne module i specifične aplikacije koje prate određene poslovne porcese.

Dostupni podaci i upravljanje znanjem

Na intranet portalu se mogu objavljivati razne bitne informacije, upravljati informacijama i znanjem koje organizacija posjeduje. Pristupačn intranet portal će smanjiti razna pitanja i telefonske pozive u vezi sa uobičajenim pitanjima koja možda nisu dostupna (ili ih je teško naći) u svakodnevnom radu.

Postepeni rast

Ne morate da imate nešto sofisticirano od samog početka. Vaš intranet portal može rasti zajedno sa razvojem posla i organizacije.

 

Ako vaša organizacija ne koristi intranet, razmislite o tome kako intranet portal može unaprijediti internu komunikaciju ili probleme upravljanja dokumenata u vašoj organizaciji.

Važno je riješiti implementaciju i usvajanje intraneta uz pomoć profesionalaca.

Budite u kontaktu sa nama i mi ćemo vam pomoći da prođete kroz proces razvoja i dobijanja intranet portala.

Trusted by some of the biggest brands

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white
white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.